Kontaktirajte našu prodaju! 0230 471-140, 471-151, 471-321|office@mentapadej.com
/Relax
Relax 2018-09-18T23:25:34+00:00

Menta Relax ulje za masažu

Osvežava i relaksira

Ulje za masažu – aktivni biljni tretman. ulje pripremljeno od više vrsta etarskih ulja koja imaju relaksirajuće dejstvo. MENTA® Ulje za masažu je preparat pripremljen po specijalnoj recepturi od više vrsta etarskih ulja koja imaju relaksirajuće dejstvo. Masaža je naročito preporučljiva kod psihičkog i fizičkog zamora, za opuštanje muskulature, poboljšanje cirkulacije. Preparat sadrži supstance koje neguju kožu. Deluje osvežavajuće i umirujuće.Ulje za masažu sadrži: Paraffinum perliquidum, Isopropyl palmitat i aktivne materije: Lavandulae oleum, Rosmarini oleum, Thymi oleum, Neroli oleum.

Mere opreza: Ne preporučuje se upotreba kod trudnica!

Preparat je pripremljen po specijalnoj recepturi od više vrsta etarskih ulja koja imaju relaksirajuće dejstvo.

Masaža je naročito preporučljiva kod psihičkog i fizičkog zamora, za opuštanje muskulature, poboljšanje cirkulacije.

Preparat sadrži supstance koje neguju kožu. Ulje za masažu sadrži: Parafinum perliquidum,

Isopropyl palmitat i aktivne materije (Lavandulae oleum, Rosmarini oleum, Thymi oleum, Neroli oleum).

NE KORISTITI KOD TRUDNICA!

PAKOVANJE: 150 ml.

Menta Relax biljni tonik

tonik sa mentolom i etarskim uljima

osvežava, relaksira i smiruje bolove

Ima dejstvo koje je rezultat zajedničkih farmakodinamičnih efekata etanola, mentola i etarskih ulja: lavande, timijana, eukaliptusa, karanfilića, korijandra, anisa, ruzmarina, cimeta, limongrasa, smreke i bora, koji su zastupljeni u toniku u harmoničnom sastavu. Na više načina upotrebe se manifestuje rubefacijentno, antiseptičko, antiflogističko i blago analgetsko dejstvo.
Indikacije i način upotrebe: Utrljavanje ili masaža MENTA® Biljnog tonika poboljšava lokalnu cirkulaciju. Lagano utrljavanje izaziva prijatan efekat hlađenja i istovremeno popuštanje tegoba. Utrljavanje MENTA® Biljnog tonika se preporučuje kod glavobolje, zamora, uznemirenosti, nesanice. Masaža se preporučuje kod bolova muskulature i zglobova, reumatičnih poteškoća, smanjene lokalne cirkulacije kože zbog dugog ležanja. Hladni ili mlaki oblozi obilno natopljeni MENTA® Biljnim tonikom prijatno hlade, smiruju bolove, smanjuju otoke i dezinfikuju. Rastvor za ispiranje usta se priprema na taj način što se jedna mala kašika tonika sipa u čašu mlake vode. Maramicom poprskanom sa MENTA® Biljnim tonikom se inhalira, a time se olakšava disanje. MENTA® Biljni tonik isto tako poboljšava lokalnu cirkulaciju, osvežava i olakšava disanje.

SASTAV: BILJNI TONIK sadrži: etanol, mentol, etil acetat, glicerin i mešavinu etarskih ulja (lavanda, timijan, eukaliptus, karanfilić, korijandar, anis, ruzmarin, bor i druge).

Pri fizičkim i psihičkim naporima odstranjuje zamor i glavobolju i osvežava.

Utrljavanjem ili masažom se poboljšava lokalna cirkulacija, olakšavaju reumatske tegobe i bolovi u vratu.

U vidu obloge deluje olakšavajuće pri kontuziji, istegnućima i iščašenjima.

DEJSTVO: Dejstvo Menta Tonika je rezultat zajedničkih farmakodinamičkih efekata etanola, mentola i etarskih ulja koji su zastupljeni u toniku u harmoničnom sastavu. Na više načina upotrebe se manifestuje rubefacijentno, antiseptičko, antiflogističko i blago analgetsko dejstvo.

Menta Tonik isto tako poboljšava lokalnu cirkulaciju, osvežava i olakšava disanje.

INDIKACIJE I NAČIN UPOTREBE: Utrljavanje ili masaža MENTA TONIKA poboljšava lokalnu cirkulaciju. Lagano utrljavanje izaziva prijatan efekat hlađenja i istovremeno poboljšava tegobe. Efekat je jače izražen posle kupanja ili boravka u sauni. Utrljavanje MENTA TONIKA se preporučuje kod glavobolje, zamora, uznemirenosti, nesanice. Masažom se postepeno zagreva koža i bol se smanjuje. Masaža se preporučuje kod bolova muskulature zglobova, reumatičnih poteškoća, smanjene lokalne cirkulacije kože zbog dugog ležanja. Upotreba MENTA TONIKA utrljavanjem ili masažom pre početka fizičkih aktivnosti, bavljenja sportom ili putovanja, povećava se fizička izdržljivost, ne pojavljuju se bolovi u muiskulaturi, niti zamor ili druge tegobe pri putovanju ili od temperaturnih promena.

OBLOZI: Hladni ili mlaki oblozi obilno natopljeni MENTA TONIKOM prijatno hlade, smiruju bolove, smanjuju otoke i dezinfikuju. Efekat je veći ako se oblozi pokriju suvom krpom. Hladni oblozi se upotrebljavaju kod iščašenja, kontuzija, istegnuća muskulature, glavobolje, krvnih podliva.

INHALACIJA I ISPIRANJE USTA: Maramicom poprskanom MENTA TONIKOM se inhalira, a time se olakšava disanje. Rastvor za ispiranje usta se priprema na taj način što se jedna mala kašika tonika sipa u čašu mlake vode.

Upotrebljava se za održavanje higijene usta i protiv neprijatnog mirisa.

Ispiranje usta razređenim rastvorom i inhalacije sa MENTA TONIKOM se primenjuje kao preventiva  i dodatno lečenje kod prehlade i gripa.

KONTRAINDIKACIJE: Do sada nisu poznate kontraindikacije kod upotrebe MENTA TONIKA.

ROK TRAJANJA: 2 godine

PAKOVANJE: Bočica od 150 ml.